Louis Vuitton släpper trådlösa lurar – för kaxiga 9 000 kronor

Om Apple AirPods känns onödigt dyra, håll i dig för det här.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-01-21 09:25  |  Lästid: 1 minut

Ja, du läste faktiskt rätt. Det verkar som att allt som associeras med modemagnaten Virgil Abloh fördubblas i pris, och det här är minst sagt inget undantag. Nu har lyxmärket Louis Vuitton gjort en satsning för att ta sig in på marknaden för hörlurar, och om du tyckte Apple AirPods kändes onödigt dyra, håll i dig för det här.

Märket har nämligen lanserat att man är på gång att släppa ett par in ear-hörlurar för en så astronomisk summa som 995 dollar, som motsvarar cirka 9 000 kronor.

De trådlösa hörlurarna erbjuder 20 timmars lyssningstid och släpps i tre olika färgval. En svart modell, en röd, och en annan svart som inkluderar de eftertraktade blå och gula LV-ränderna.

Louis Vuitton släpper trådlösa lurar – för kaxiga 9 000 kronor
Foto: Louis Vuitton

Tidiga recensioner med avseende på ljudkvalitet har varit överväldigande positiva tack vare ljudspecialisterna Master & Dynamic. Men med en prislapp så svindlande som den här är det ganska tydligt att man betalar för något helt annat än ljudkvaliteten.

Dessutom finns det inget nytt med hörlurarna förutom färgvalet och logotypen. Enligt prylsajten Hypebeast är det samma modell som ”Master & Dynamic MW07 Buds” som släpptes förra året. Med andra ord betalar du alltså flera hundra dollar extra för LV-loggan istället för att betala det redan för dyra priset för lurarna på 299 dollar. 

Läs också:

Dela på Facebook
Tweeta