”HiBed” är den ultimata sängen för Netflix & Chill

Ring arbetsgivaren, familjen och vännerna för ett sista farväl. Det stora skälet till att aldrig lämna sängen är här.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-08-20 12:57  |  Lästid: 2 minuter

Du har kommit hem från jobbet, trött och utslagen. Du sitter i soffan och slöar framför Netflix, med ena handen djupt i chipspåsen och den andra om fjärrkontrollen. Du är dödstrött och vill inget annat än att vaggas till sömns till tonerna av senaste Stranger Things. Men den här slutstationen är inte så bekväm som du hade önskat. Du befinner ju dig i soffan och inte sängen – och avståndet mellan möblerna har aldrig känts så milslånga som nu.

För den som känner sig träffad av ovanstående och inte vill något hellre än att råda bot på vad de flesta skulle se som i-landsproblemens gudfader, kan den nya teknologin HiBed från Hi-Interiors vara något.

Utrustad med en HD-projektor, 70-tums ”teater” -skärm, inbyggt surroundljudsystem och osynliga högtalare är den här sängen en dröm du aldrig vill vakna upp ifrån. Den ”smarta sängen” är maxad med avancerad teknik som ger användarna total kontroll över upplevelsen och anpassar sig till deras begäran. Dessa funktioner inkluderar dimbara ljus, motoriserade mörkläggningsgardiner, röststyrning och en ”personlig concierge-tjänst” som ger information om användarnas dagliga schema, väder och trafik varje morgon. HiBed övervakar också användarnas rörelser och justerar temperaturen därefter.

Tv-sängen HiBed går ut till försäljning i början på nästa år för en kryddad summa på 135 000 kronor. Den som känner sig frestad kan lägga en förbeställning redan nu.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-20 13:21