Björn Frantzén avslöjar sitt recept på den perfekta vita skjortan

Tillsammans med stjärnkocken demonstrerar den svenska skjorttillverkaren Eton vad som är möjligt med deras custom made-tjänst.

Ludvig Hällström  |  Publicerad 2024-03-27 22:11  |  Lästid: 1 minut

Med sina sex Michelinstjärnor är Björn Frantzén minst sagt dedikerad och engagerad när det kommer till hans valda hantverk – och sinnet för detaljer och precision sträcker sig ända från köket och in i garderoben. Tillsammans med det svenska varumärket Eton, som funnits i nästan hundra år, tolkas den perfekta vita skjortan för att utforska likheterna mellan kulinariskt arbete och mode.

Med betoning på värdeord som stil, smak och personligt uttryck visar Eton i sin kampanj hur Frantzéns arbetssätt präglar hans personliga stil – men även på möjligheterna hos deras custom made-tjänst. Tjänsten erbjuder flera alternativ när det gäller passform och mått, men även mindre detaljer för den extra omsorgsfulle, såsom specialanpassade kragar, manschetter och till och med monogram.

Och vad är då den perfekta skjortan för Björn Frantzén? En slim fit i twill med punktkrage och en rundad enkel manschett.

"I varje rätt jag skapar ingjuter jag en bit av min egen person - en historia som utspelar sig på tallriken. På samma sätt ger Eton liv åt textil och skapar custom made-skjortor som berättar en unik historia med varje stygn”, säger Björn Frantzén.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-04-02 11:41