Kanye West säljer minimalist-designade lyxlägenheten i New York för 45 miljoner

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-09-19 15:12  |  Lästid: 2 minuter

Hiphop-stjärnan och modedesignern Kanye West har nu bestämt sig för att gå skilda vägar med sin lägenhet på 25 West Houston Street i New York City. Den minimalistiskt präglade bostaden ligger beläget mitt i hjärtat av SoHo och har designats med moderna och organiska inslag av stjärnarkitekten Claudio Silvestrin.

I lägenheten finns ett sovrum, två badrum och enligt det amerikanska livsstilsmagasinet Town & Country består det 225 kvadratmeter stora utrymmet från början av två lägenheter på byggnadens fjärde våning som sedan har slagits ihop.

Precis som i rapparen och frun Kim Kardashians interiör i lyxhemmet i Calabasas utanför Los Angeles, har även hans New York-bostad stenöar i badrummet och köket, franska kalkstengolv och en jordnära färgpalett.

Foto: CORE / Tim Waltman

Ytterligare detaljer inkluderar ett hemmasystem med automatiserade fönsterrutor, anpassad belysning och ljudkablar överallt. Det finns naturligtvis också en 24-timmars dörrvakt och ett anlagd takterrass med 360-graders utsikt över Manhattans centrala delar.

Se fler bilder från lägenheten

Foto: CORE / Tim Waltman
Foto: CORE / Tim Waltman
Foto: CORE / Tim Waltman
Foto: CORE / Tim Waltman
Foto: CORE / Tim Waltman
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-19 15:20