Matthew Perrys “Mansion in the Sky” kan vara läckraste lägenheten i L.A

Man har ju ändå alltid velat vara Chandler i "Vänner".

Marlon Appelgren | Foto: Compass  |  Publicerad 2019-08-14 16:19  |  Lästid: 2 minuter

Skådespelaren Matthew Perry, eller självfallet mera känd som Chandler i Vänner, kommer att garva högt till banken om han lyckas sälja sin extravaganta takvåning i Los Angeles i det paparazzi-säkra Century Tower på 1 West Century Drive. Sitcomstjärnan, som för bara två år sedan köpte lägenheten för 187 miljoner har nämligen ett utropspris på hela 329 miljoner kronor för sin makalöst lyxiga, nyrenoverade lya.

Foto: Compass

Att Perrys jättelägenhet på hela 990 kvadratmeter beskrivs som en “herrgård i himlen” är förståeligt så fort man får syn på den hisnande utsikt över staden han har från alla möjliga olika rum.

Foto: Compass

Lägenheten består bland annat av fyra gigantiska sovrum, ett stort vardagsrum och ett massivt kök. Inuti sovrummen finns öppna spisar, gigantiska badrum samt stora klädkammare. Vardagsrummet är dekorerat med ett rött snookerbord och är även inrett som en hyllning till en av Perrys favorit-superhjältar, Batman, med en svart soffa med superhjältens logotyp på kuddarna.

Foto: Compass

Lägenheten är inte bara otroligt vacker och omsorgsfullt behandlad på insidan. Den som bor här har även tillgång till en 24-timmars-concierge, en säkerhetsfirma, fyra privata trädgårdar, en vinlagringsenhet, gym, en gigantisk pool och ett privat parkeringsutrymme.

Foto: Compass

Den som köper hemmet blir förstås granne med flera andra a-list-kändisar, och konstigt vore det väl annars. Världsartisten Rihanna, TV-personligheten Cheryl Cole och kändiskocken Nobu Matsuhisa är bara några av stornamnen som har valt att bosätta sig i byggnaden.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-15 16:19