CDLP och Dolph Lundgren släpper träningskollektion

I höst kan du träna som om det vore 1985.

Tom Cehlin  |  Publicerad 2021-10-19 11:34  |  Lästid: 2 minuter

Svensk underklädesjätte möter rysk underklädesjätte? Ja, CDLP:s nya affischnamn är i alla fall Dolph Lundgren, kanske mest känd för rollen som den sovjetiska boxningsmaskinen Ivan Drago i Rocky IV. I CDLP:s nya kampanj dyker en välmående Dolph upp i sitt eget hem, fotograferat av den tyske fotografen Jonas Unger.

Dolph Lundgren är civilingenjör i kemiteknik, före detta dörrvakt och europamästare i karate men mer känd för roller i Rocky, He-Man och The Expendables. Tillsammans med Grace Jones utgjorde han på 80-talet ett it-par av guds nåde och i och med det så är han en av en, möjligen, handfull svenskar som platsade på Studio 54.

Foto: Getty.

I höst är han ansiktet utåt för CDLP som nyligen introducerade sitt sortiment av träningskläder, Mobilité, som består av en nostalgidoftande plagg med moderna detaljer. Mjuka sömmar, fuktavstötande material och snabbtorkande fibrer är tänkta att underlätta träningen. Passande nog ser kollektionen ut som något från en Rocky-film från 80-talet: tjocka bomullskvalitéer och mjuk, avslappnad passform. Som brukligt vad gäller CDLP så använder man sig av ekologiska och återanvända material.

En mjukiskollektion att må bra i, menar företaget.

CDLP:s nya kollektion finns ute nu på cdlp.com, produkterna även kan köpas genom att trycka på de blåa cirklarna i bilderna samt i Kings egna e-shop nere i högra hörnet.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-10-22 11:30