• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Replik från Tambourine Studios

  I den intervju med Pelle Almqvist från The Hives som finns att läsa i King berättar sångaren om en pågående rättsprocessen med Tambourine Studios – idag ger King dem en replik.

  King nummer 5 2012.

  I den intervju med Pelle Almqvist från The Hives som finns att läsa i innevarande nummer av King berättar sångaren om hur arbetet med den nya skivan Lex Hives försenats med flera år på grund av den pågående rättsprocessen med Tambourine Studios, vilka enligt bandet har förskingrat pengar och förfalskat namnteckningar på årsredovisningar. 

  Förundersökningen mot den person inom Tambourine Studios som anklagats lades dock ner den 13 mars, en utveckling som på grund av pressläggningstider inte kunnat avhandlas i tidningen. Vidare har Tambourine Studios själva lämnat in en polisanmälan till Monica Crusner, The Hives juridiska ombud, för vad de menar är en avsiktligt felaktig anmälan. I ett mejl till King skriver Tambourine Studios Maurits Carlsson:          

  – Det har nyligen lagts ner en ekobrottsutredning som startats efter en anmälan från the Hives. I den har det kommit fram att Hives INTE saknar pengar, INGA belopp har försvunnit, det har inte planlöst flyttats runt några pengar och bokföringen är i ordning. Någon förfalskning har inte kunnat visas. 

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!