• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • ”The Dirt” släpps på Netflix i mars – se första trailern här

  Stoppa pressarna! Mötley Crüe-filmen, och evighetsprojektet, "The Dirt kommer till Netflix redan i mars.

  ”The Dirt” släpps på Netflix i mars – se första trailern här

  Att Neil Strauss blockbuster-bok The Dirt (2001) ska bli film har det snackats om sen 2003. I början på förra året blev det klart vilka skådespelare som ska spela bandet. Sen följde tre kvartal av tystnad från evighetsprojektet, vilket knappast kan ha överraskat någon. I höstas gav så äntligen Mötley Crües basist Nikki Sixx livstecken från det stökiga projektet: det verkade vara på gång.

  Klipp till slutet av februari 2019. Nu står det klart att The Dirt verkligen kommer att komma (bara det en seger i sig) och det redan nästa månad – till Netflix. Och som om det inte vore nog har vi fått en ny rykande färsk trailer till filmen.

  I trailerns två och en halv minut långa speltid får vi se Nikki Sixx ökända nära döden-upplevelse (läs; väldigt-död-i-några-minuter-upplevelse) till följd av en heroinöverdos.

  Vi får se Vince Neils bilkrasch där han dödade finländska glamrockbandet Hanoi Rocks trummis Nicholas "Razzle" Dingley och fick sitta i fängelse. Tommy Lees turbulenta äktenskap med Hollywood-stjärnan Heather Locklear avhandlas givetvis.

  Vi får också skymta bildrutor med Mick Mars kamp mot sin skelettsjukdom ankyloserande spondylit. Alla vitala delar av boken The Dirt, och i det större legenden om Mötley Crüe.

  Om det skriks åt djävulen? Svar: ja.

  Så, hur ser rollbesättningen ut?

  Gitarristen Mick Mars spelas av Game of Thrones-busen Iwan Rheon (Ramsay Bolton i serien), trummisen Tommy  Lee spelas av artisten Machine Gun Kelley, basisten Nikki Sixx gestaltas av Douglas Booth, medan den platinablonda sångaren Vince Neil spelas av The Punisher-skådisen Daniel Webber.

  "The Dirt" har premiär på Netflix 22 mars.

  Artikeln publicerades först på Café.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!