• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: Så bär du den beiga trenchcoaten på tre olika sätt

  Här är tre olika sätt att styla trenchcoaten.

  Philip: Så bär du den beiga trenchcoaten på tre olika sätt

  En hög stilnivå och funktionalitet är två komponenter som inte alltid är lätt att hitta i ett plagg. I många plagg där funktionaliteten prioriteras är designen bortprioriterad och tvärtom. Idag tänker vi fokusera på ett plagg som i nästan alla fall prickar de både och samtidigt är alldeles ypperligt i vårt svenska klimat som kan bäras många månader om året. Vi pratar såklart om den beigea trenchcoaten.

  Trots allt den beigea trenchcoaten ständigt känns aktuellt har den verkligen fått ett tydligt uppsving under de senaste åren. Mycket har säkerligen att göra med den tydliga trenden i det skräddade modet som efter ett antal år tagit en annan riktigt där skräddade plagg möter ledigare och mer avslappnade plagg. Trenchcoaten är verkligen det ypperliga plagget att bära både uppklätt och nedklätt och funkar lika bra till en skräddad kostym som till lediga jeans och hoodtröja. Idag tänker jag göra mitt yttersta för att inspirera er i hur trenchcoaten kan bäras på tre olika sätt för olika tillfällen.

  På ett formellt sätt

  Trenchcoaten kommer från Uniqlo och deras samarbete med JW Anderson för hösten.

  Till en början visar vi upp hur trenchcoaten kan bäras på ett mer formellt sätt. Hålls den stängd tillsammans med en mer klädd byxa av ull tillsammans med lädersko ger kombinationen ett formellt utryck.

  På ett semiformellt sätt

  I vårt andra alternativ ser visar vi hur trenchcoaten kan bäras öppen tillsammans med samma skräddade byxa och en finstickad långärmad pikétröja i snarlik ton som byxa.

  På ett avslappnat sätt

  Sist men inte minst ser vi hur trenchcoaten kan bäras på ett mindre formellt sätt tillsammans med ett par jeans, hoodtröja och sneakers. En alldeles strålande kombination för helgens mer avslappnade aktiviteter.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!