• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip: 3 måsten i garderoben oavsett säsong

  Så bär jag mina tröjmåsten på tre olika sätt.

  Philip: 3 måsten i garderoben oavsett säsong

  Vissa plagg klarar vi oss inte utan. Av dessa plagg är både den rundhalsade tröjan i jersey, den runhalsade tröjan i kashmir och den klassiska polotröjan tre plagg vi helst inte vill vara utan. I dagens artikel kommer jag fokusera på just dessa tre plagg som bör infinna sig i varje mans garderob, oavsett säsong.

  Det enklaste sättet att bygga en ideal basgarderob är att investera i avskalade och tidlösa plagg som funkar över tid. I takt med att garderoben fylls på kan utbudet och sortimentet utökas, både vad gäller färg, form och design.

  Kashmirtröjan

  Den rundhalsade kashmirtröjan kan man inte få för många av och är i vårt svenska klimat ett plagg som verkligen kan bäras alla månader om året. För hösten och vintern är kashmirtröjan perfekt över skjortan tillsammans med kavajen eller rocken och för sommaren slängs den enkelt på över t-shirten när det kallnar framåt kvällen.

  Polotröjan

  För mig är polotröjan nödvändig oavsett säsong, men framför allt under vinterhalvåret när temperaturen håller sig kring nollan. I bilden ovan bär jag en grovstickad polotröja med en högre och mer generös krage som ger en mindre formell framtoning än den tunnstickade polotröjan som enkelt kan bäras till kostym som ett komplement till skjortan.

  Jerseytröjan

  Den rundhalsade tröjan i bomull eller jerseykvalité är ett ypperligt alternativ för dem ledigare och mer avslappnade sammanhangen. Jerseytröjan känns ofta igen i sitt klassiska ljusgråa utförande men gör sig minst lika bra i marint, vinrött eller olivgrönt.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!