• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip tipsar: 5 plagg med hög mysfaktor i jul

  Philip tipsar.

  Philip tipsar: 5 plagg med hög mysfaktor i jul

  Julen är till för att umgås med dem som betyder absolut mest. Lika viktigt är det att koppla av och verkligen njuta av ledigheten efter att den ofta stressiga perioden innan jul. För att kunna slappna av finns det självklart bättre och sämre plagg, vi har i dagens artikel valt ut några favoriter att verkligen känna sig bekväm i men som samtidigt håller dig tillräckligt klädd för hela julledigheten med familjen.

   

  Kavajen - Oscar Jacobson

  Kavajen må inte vara det ultimata plagget att mysa ner sig i soffan med men är alltid ett trevligt inslag vid mer högtidliga tillfällen. För julledigheten har vi därför valt ut en semidressad kavaj från Oscar Jacobson i brun manchester som fungerar som en hybrid mellan kavaj och jacka. Perfekt att bära till ett par uddabyxor i flanell eller tunnare ull men likväl till ett par ledigare jeans eller chinos. Bär den gärna tillsammans med en skjorta och runhalsad tröja eller tillsammans med slipsen för en mer klädd look.

  Ni hittar kavajen här.

   

  Pyjamasen - Desmond & Dempsey

  En snygg pyjamas ska aldrig underskattas, inte minst för sin otroliga komfort men även lyxiga känsla i rätt typ av kvalité. Dagens kandidat kommer från Desmond & Dempsey i ett mycket klassiskt utförande med sin vita kant längs plaggets yttre delar. Pyjamasen är tillverkad i en borstad bomullstwill som ger plagget en mjukare känsla mot kroppen.

  Ni hittar överdelen här och underdelen här.

   

  Jultröjan – Ralph Lauren

  Förra veckan valde jag ut fem jultröjor man inte behöver skämmas för under helgens firande. Tröjan från Ralph Lauren var en av dem och kommer i ett mycket smakfullt tryck i form av den ikoniska nallebjörnen som bär jeans tillsammans med smokingjacka, precis som vi sett Ralph Lauren själv bära kombinationen. Ett lättsamt, avslappnat och lagom vågat alternativ!

  Ni hittar tröjan här.

   

  Tofflan – Crockett & Jones

  Sammetstofflan är verkligen en ypperlig sko att bära under ledigheten oavsett om du är på hemmaplan eller bortaplan, uppklädd eller nedklädd. Förutom att bära sammetstofflan under julen är den minst lika passande till smokingen under nyårsfirandet, ett elegant, medvetet men samtidigt komfortabelt val.

  Ni hittar tofflan här.

   

   

  Raggsockorna – Pantherella

  Ett passande och framförallt otroligt skön accessoar under vinterkylan är raggsockorna, framför allt om de är gjorda i kashmir. Ett par i en sober grå färg är alltid enkla att matcha och kan bäras till både pyjamasen hemma och till kängorna under kyliga promenader.

  Ni hittar raggsockorna här.

  Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.*

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!