• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 7 grymma halsdukar för vinterkylan

  Vår modebloggare Philip Conradsson utser de sju snyggaste halsdukarna just nu.

  Under vinterns kyligaste dagar är en rejäl halsduk alltid ett nödvändigt plagg i garderoben. I dagens artikel har vi valt att presentera ett gäng halsdukar som adderar extra finess och form i vintermörkret. Men det sagt har vi denna gång valt bort de enfärgade halsdukarna och i stället satsat på de i färg eller mönster. Precis vad man behöver för att förhöja en i övrigt nedtonad klädkombination under vinterhalvåret.

  Eton

  Den olivgröna halsduken från Eton är ett otroligt smart val för den som söker något i färg som inte tar över. Halsduken kommer i ett vitprickigt mönster som blir både sobert och elegant att matcha till den marina, gråa, bruna eller beigea jackan.

  Ni hittar halsduken här.

  Johnstons of Elgin

  Den rutiga halsduken anses många gånger vara minst lika klassisk som den enfärgade, framförallt när den är i en sober färgskala. Halsduken från Jonstons of Elgin är vävd i Skottland i hundra procent kashmir som ger både lyster och en otrolig värme när den som mest behövs.

  Ni hittar halsduken här.

  Zara

  När vi satsar på färg satsar vi ordentligt. Därför har vi valt ut ett mycket prisvärt alternativ från Zara som innehåller i stort sett alla regnbågens färger och piggar upp vilken tråkig överdel som helst. Tänk på att matcha till en i övrigt nedtonad färgskala och låt halsduken hamna i fokus.

  Ni hittar halsduken här.

  A Day's March

  Den marinblå färgskalan är alltid enkel att jobba med. I detta fall har vi valt ett storrutigt alternativ från svenska A Day's March som kommer i marin och vit färgkombination och i en voluminös storlek som verkligen värmer. Matchas perfekt till den klassiska marinblåa eller gråa rocken.

  Ni hittar halsduken här.

  Gucci

  Guccis ikoniska "GG" tryck introducerades redan 1970 och har sedan dess alltid varit en viktig del i varumärkets stilbildning. Halsduken från höstens kollektion är vävd i Italien och kommer i en ull/silke blandning som ger fantastisk komfort och mjukhet mot halsen. Matcha tillsammans med din beigea, bruna eller marinblåa jackan för ett både medvetet och stilsäkert uttryck.

  Ni hittar halsduken här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!