• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip tipsar: Säsongens 5 snyggaste mockasneakers

  Här är Philips fem sneakerfavoriter inför den kommande vårsäsongen.

  Ny vårsäsong innebär nya sneakers, i dagens artikel har vi valt att fokusera på fem mockasneakers som verkligen är gångbara över tid. Trots att sneakers är en färskvara är det väl värt att investera i ett par av god kvalitet som klarar mer än en säsong. Det viktigaste är skons materialval och dess sammansättning för att helt enkelt hålla över tid. Är sneakern i läder eller mocka ska man ställa höga krav på materialet. Ett bra kalvskinn har lång livslängd om det sköts på rätt sätt.

   

  C.QP - Raquet Sr

  Stockholmsbaserade C.QP har ett gediget utbud av minimalistiska sneakers i både mocka och läder. Min personliga favorit är modellen Raquet i ett aningen längre utförande än varumärkets första modell Tarmac. För våren ser vi en ny färgkombination i den svarta sulan med en ovansida i marinblå mocka som ger en otroligt smakfull kontrast. I kollektionen finns även samma modell med vit sula.

  Ni hittar skon här.

  Acne Studios - Lars

  Acne Studios lanserar för våren en army-inspirerad sneaker i ett kombinerat utförande av grå mocka och vit kanvas i en modern och nutida design. Perfekt att matcha med ett par rakare byxor i grövre ull för tidig vår och med ett par tunnare byxor i ull alternativt bomull när temperaturen sakteligen stiger i graderna.

  Ni hittar skon här.

  Adidas Originals - SPZL

  Adidas släpper för vårsäsongen en ny version av sin ikoniska modell SPZL. En fantastisk brun mockakvalitet med mörkbrun sula. Den ikoniska skon kom redan under 70-talet och är en av varumärkets mest uppskattade modeller historiskt sett. Dressa upp med en grå eller brun kostymbyxa eller dressa ner med jeans eller chinos.

  Ni hittar skon här.

  Eytys - Wave

  En annan svensk tillverkare bland mina fem favoriter är Eytys modell Wave som efter höstsäsongens debutkollektion tillkommit i ytterligare färgställningar. Det svarta mockautförandet är verkligen en personlig favorit, perfekt att matcha till ett par raka jeans eller svarta uddabyxor.

  Ni hittar skon här.

  New Balance - ML840AK

  Det amerikanska varumärket New Balance har mer än 100 års erfarenhet av sin högkvalitativa sneakerstillverkning med fokus på funktionalitet och komfort. För våren är en ljusare färgskala ett trevligt inslag och den beigea sneakern är verkligen ett perfekt exempel på just det.

  Ni hittar skon här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!