• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Designerns val: Jessy Heuvelink

  J.Lindebergs chefdesigner väljer det bästa ur vårens kollektion.

  Jessy Heuvelink, chefdesigner för J. Lindeberg.

  Hur ser J. Lindeberg-mannen ut i vår?
  – Han är elegant men inte överklädd. Den här säsongens nyanser av vitt, beige och ljusbrunt kombineras med varandra och skapar en monokrom färgskala. Den okonstruerade blazern i alla varianter är mycket viktig, matchad med en mjukt plaggtvättad sommarskjorta eller en bekväm T-shirt, ett par avkortade eller avklippta byxor. Komplettera looken med ett par engelska brogueskor och bär dem utan strumpor.

  Vad har inspirerat er vårkollektion?
  – Gotland. Vi kallar kollektionen Gotland – The Island of the North. Det är en ö som är rik på kultur och historia, med sällsamt ljus, ligger mitt i havet och har en natur som är både inbjudande och rå med sina sandstränder och raukar. Vi ser också framför oss eleganta kappseglingar och avslappnande härliga dagar i solen.

  Jessy Heuvelink väljer ut sina tre favoritplagg ur J.Lindebergs vår-/sommarkollektionen 2012:

  Kavaj Hopper, J. Lindeberg, 5 000 kr.

  Kavajen Hopper en okonstruerad enkelknäppt variant, finns i olika tyger från ca SEK 3,000 och uppåt. Den här kvaliteten heter Dressed Linen (SEK 5,000)

  – En mycket bra och användbar look, du kan lätt klä upp den eller göra den mer ledig. Personligen tycker jag att en okonstruerad kavaj är ett must have i var mans garderob, det känns som man har en cardigan på sig.

  Dubbelknäppt kavaj Luqman, J. Lindeberg, 7 000 kr.

  – Återigen en okonstruerad blazer, denna gång i en fantastisk herringbone-vävd bomullskvalitet från Italien. Den är bara så otroligt snygg med sin dubbelknäppta konstruktion.

  Mockajacka Derex, J.Lindeberg, 10 000 kr.

  – En perfekt sommarjacka i en ultratunn och lätt mocka, mycket elegant och samtidigt praktisk med sina multifunktionella fickor.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!