• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • J.Lindeberg släpper skidglasögon med Chimi Eyewear

  Håll modegraden uppe i backen på sportlovet med J.Lindeberg och Chimi Eyewears nya samarbete – nu släpps en ny färgglad samling skidglasögon med fokus på smart linsteknik.

  J.Lindeberg släpper skidglasögon med Chimi Eyewear

  För tre år sen släppte märket Chimi sin första solglasögonkollektion med visionen att göra det enkelt att köpa snygga glajjor till ett rimligt pris, utan att kompromissa med kvalitén. Nu har märket tagit ett kliv in i skidvärlden. Tillsammans med J.Lindeberg släpper de nu sin första kollektion med skidglasögon, som man lätt kan byta lins på.

  Kollektionen har tagits fram i en stilren design där man tack vare magnetiska linser lätt ska kunna byta glas på sina skidglasögon när vädret i backen snabbt går från soligt till snöstorm.

  Glajjorna släpps i fyra olika färger som matchar kulörerna från Chimis tidigare kollektion av solglasögon "Core Collection".

  Alla modeller har så kallad "dual-layer lens technology" och en anti-dim belagd innerlins för en dimfri skidupplevelse. Linserna är även utrustade med 100% uv-skydd och bandet som håller glasögonen på plats är förstås gjort för att passa alla olika hjälmstorlekar som finns på marknaden. 

  Skidglasögonen finns att köpa här

  Läs också:

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!