• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Här är New Yorks dyraste lägenhet

  New Yorks dyraste lägenhet har sålts. En anonym köpare har betalat drygt 100 miljoner dollar för ett penthouse i den högsta skyskrapan på Manhattan. Lägenheten består av två våningar med pool, biograf och ett spa för hundar.

  Den här utsikten över Central Park är värd drygt 100 miljoner dollar.

  En anonym köpare har unnat sig en lägenhet i New York för drygt 100 miljoner dollar, vilket motsvarar cirka 825 miljoner kronor. Köparen får två våningar, på 89:e och 90:e våningen, i Manhattans nyaste och högsta skyskrapa One57 – på 57th Street, även kallad Billionaires Row. I samma hus ligger lyxhotellet Park Hyatt.

  Lägenheten har fönster från golv till tak med utsikt över Central Park åt ena hållet och Empire State Building åt det andra. Lägenheten på drygt 1000 kvadratmeter rymmer bland annat ett spa, ett gym, en yogastudio, en biograf, en lokal för privata uppträdanden och ett tvättrum – för husdjur.

  Köpet i lyxhuset One57 slår det tidigare prisrekordet på 88 miljoner dollar, cirka 725 miljoner kronor. Det stod den ryske miljardären Dmitry Rybolovlev för när han förra vintern köpte ett penthouse till sin dotter på 15 Central Park West.

  Foto: One57

  Läs mer:

  Kanye West i svenskt otippat märke

  Se svenskens inflyttningsfest i Beverly Hills dyraste hus

  Köp Tom Cruises fjällstuga

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!