• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Säsongens mest prisvärda investering – arméjackan

  Kings modeexpert förklarar hur du på bästa sätt förgrenar din klädsel för jobb, vardag och fest. I fokus - arméjackan.

  Säsongens mest prisvärda investering – arméjackan

  En vardaglig klädsel behöver nödvändigtvis inte bli tråkig och förutsägbar. Genom att göra kloka och smarta investeringar i rätt typer av plagg ökar du valmöjligheterna och kan samtidigt kombinera jobbkläder med din ledigare helgutstyrsel. 

  Huvudaktören i denna konstellation är dock självklart den ikoniska arméjackan som bryter av i både färg och form. Ofta ses den med dubbla frontfickor, en rakare passform och i en grövre kanvas- eller bomullskvalité. 

   

  Den italienska stilikonen Alessandro Squarzi vet hur man bemästrar arméjackan på ett avslappnat men ytterst stilfullt sätt. Foto: GettyImages.

  David Beckham rockar arméjackan på bästa tänkbara sätt". Foto: GettyImages.

  I detta fall syftar vi i första hand på de tvättade jeansen, brunrandiga skjortan och den tunt stickade cardiganen, där samtliga plagg med enkelhet bärs vid alla typer av tillfälle. Beroende på hur du väljer att matcha, kan skjorta och cardigan kombineras med en välsittande kostym för jobbet medan de tvättade jeansen lämpar sig utmärkt till en blå uddakavaj i bomull eller linne för eftermiddagens afterwork.  

  *Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!