• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Philip tipsar: 5 polotröjor för hösten

  Det finns viktiga plagg för hösten och så finns det de som vi absolut inte kan vara utan. Däribland är polotröjan ett plagg som landar under den kategorin. Här är mina bästa alternativ i höst.

  Philip tipsar: 5 polotröjor för hösten

  Förutom sina egenskaper som att hålla oss varma under de kallaste dagarna av året är polotröjan det perfekta plagget att bära oavsett tillfälle. Till kostym reducerar den formalitetsgraden i jämförelse med kombinationen skjorta och slips. Samtidigt känner man sig tillräckligt klädd för både det viktiga jobbmötet som kvällens avslappnade middag. För hösten bör polotröjan införskaffas i ull, merino ull eller kashmir som är det naturliga valet för ett kallare klimat. I dagens artikel har jag valt ut fem polotröjor i väldigt minimalistisk och klassisk tappning som är lika gångbara idag som imorgon.

  Här är mina 5 favoriter för hösten i varierande prisklasser 

  Tiger of Sweden

  Först ut är ett mycket stilrent alternativ i beigt från Tiger of Sweden i ett slätstickat utförande med ribbad krage, ärm och plaggslut. Det beigea alternativet gör sig ypperligt till färger som brunt, grått och olivgrönt och kan bäras både under kostymen men likväl till jeans eller chinos för en mer avslappnad framtoning.

  Ni hittar polotröjan här.

  Gran Sasso

  En polotröja är sällan tillräckligt och är garderoben redan utrustad med klassiska färgerna såsom grått och marinblått är den olivgröna kulörer perfekt att komplettera med. Italienska Gran Sasso tillverkar samtliga av sina stickade plagg i Italien i tidlös design och snitt för en mycket rimlig peng.

  Ni hittar polotröjan här.

  J.Lindeberg

  När vi redan presenterat olivgrönt som en färg som inte kategoriseras som bas tänkte vi följa upp med ett liknande alternativ. Vi slår nämligen gärna ett slag för den vinröda polotröjan, en ypperlig accentfärg som är otroligt snygg att matcha med olika toner av blått och grått.

  Ni hittar polotröjan här.

  Oscar Jacobson

  En personlig favoritfärg oavsett säsong är den i off white eller benvitt. Oscar Jacobsons alternativ för hösten kommer i en fantastisk alpackakvalité som ger en mjukare känsla än den klassiska fårullen. Den benvita kulören gör sig perfekt till en kamelfärgad, brun eller grå överdel.

  Ni hittar polotröjan här.

  Zazone

  För den som önskar en polotröja av aningen mindre formell karaktär erbjuder italienska Zazones ett kanonalternativ. Plagget är stickat i ett grövre material av nyull som lämpar sig utmärkt till en ledigare underdel av exempelvis jeans-, chino eller manchesterkaraktär.

  Ni hittar polotröjan här.

  *Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!